Reception


Der er ingen fast åbningstid i receptionen. Hovedparten af vores kunder har bestilt og betalt inden ankomst, så der er ikke brug for betjening ved ankomst i det omfang som der var for bare 10 år siden. Vi har taget konsekvensen i Randers, så gæsterne mødes altid af en seddel i vinduet til receptionen med navn og værelses nummer, selvom vores medarbejder er på arbejde. Hun kan være i gang med rengøring eller i gang i køkken regiorne, hvor du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du har brug for hjælp.
Det sikrer lave priser for gæsterne, mulighed for gæsterne for sen ankomst og er en forudsætning for, at vi har åbent 365 dage om året, både jul, nytår, pinse og påske.

Ankomst

Normalt fra kl. 14.00, tidligere kan aftales pr. telefon
Inden jeres ankomst til BBBB i Randers er det vigtigt, at i har fået en kode til hoveddøren. Hvis i har bestilt jeres ophold via online booking har i modtaget kode i en bekræftelse ellers har i mulighed for, at kontakte os på telefon 98116044 for betjening. Enten vil vi hjælpe jer via telefonen eller tilkalde personale i bygningen.

Afrejse

Afrejse inden kl. 10.00.


Betaling

Hvis i bestiller her på hjemmesiden vil betalingen finde sted med det samme. Hvis i bestiller pr. mail eller telefon vil der blive sendt et betalings link pr. mail inden ankomst med mindre andet er aftalt. Når betalingen er gennemført vil i modtage en mail med ankomst information.