Beliggenhed

 

BBBB i Randers er beliggende ca. 500 meter fra Randers centrum i et parkareal, og er dermed ideelt for afholdelse af kursus i rolige omgivelser. Der er samtidig gode tilkørselsforhold fra motorvejen.  
Bybus nr. 6 stopper ca. 200 m fra vandrerhjemmet (på Hobrovej) og kører (mandag til lørdag) to gange i timen i dagtimerne og en gang i timen om aftenen – søndag kører den hver anden time. 

Vi har fine parkeringsforhold, som er gratis og ligeledes en cykelkælder, som er til fri afbenyttelse. 

Kørselsbeskrivelser:

Fra motorvejen afkørsel Randers Nord (afkørsel 39):  
Følg Hobrovej mod centrum ca. 3-4 km. Efter rundkørsel nr. 3 (ved Metax benzinstationen) skal man dreje til venstre af første, Reiersensvej, ved skiltet som viser vej mod vandrerhjemmet. Derefter drejes til venstre af Gethersvej.  

Fra motorvejen afkørsel Randers Centrum (afkørsel 40):  
Kør mod centrum. Drej til venstre af Vestervold ved skiltet, som viser vej mod vandrerhjemmet. Drej til venstre af Hobrovej. Drej til Højre af Reiersensvej ved skiltet som viser vej mod vandrerhjemmet. Derefter drejes til venstre af Gethersvej.  

Alternativt kan der fra afkørsel Randers Centrum (afkørsel 40): 
Kør mod centrum. Drej til venstre af Vester Boulevard (ved stadion). Drej til højre af Parkboulevarden, og herefter til højre af Hobrovej. Drej herefter til venstre af Reiersensvej ved skiltet, som viser mod vandrerhjemmet. Derefter drejes til venstre af Gethersvej.  

Fra motorvejen afkørsl Randers Syd (afkørsel 41):
Kør over broen ved Gudenåen. Drej til Venstre. Drej til højre af Vestervold ved skiltet som viser vej mod vandrerhjemmet. Drej til venstre af Hobrovej. Drej til højre af Reiersensvej ved skiltet der viser vej mod Vandrehjemmet. Derefter drejes til venstre af Gethersvej.  

Fra Banegården**:  
Drej til højre af jernbanegade. Drej til venstre af Vestervold ved skiltet som viser vej mod vandrerhjemmet. Drej til venstre af Hobrovej. Drej til højre af Reiersensvej ved skiltet der viser vej mod Vandrehjemmet. Derefter drejes til venstre af Gethersvej. Er man gående, kan man skyde en genvej ved at op ad gaden overfor stationen. Til højre af første gade og igen til venstre af den første gade. Gaden ender i et t-kryds, hvor der gennem en port på modsatte side er en trappe opad. Gå op af trappen, til højre ad Hobrovej nogle få meter og op til venstre ad Reisersensvej til Gethersvej.

** Du kan tage bybus nr. 2, 10 eller 11 til busstationen umiddelbart uden for banegården. På busstationen kan du så skifte til bus nr. 6 (retning Nordskellet), som stopper ca. 200 meter fra vandrerhjemmet (på Hobrovej).