Forlystelser

Der skal ske noget når du er i Randers. Vil du i biografen, vil du i Regnskoven, vil du på stadion, vil du i Randers Legeland?
Der er et stort udbud af forlystelser. Her er links til hjemmesider, adresser og telefon numre.

Læs mere
 
  Seværdigheder

Der er steder i Randers, du må se, når du besøger byen. Gudenåen er svær at undgå, men også værd at se nærmere på. De stejle gader i den gamle bydel nord for fjorden møder man ikke mange andre steder i Danmark...

Læs mere
 

Museer


Det har altid været rart at kunne bruge en regnvejrs dag indendørs på Randers kunst museum eller et byens andre museumer. Skal man besøge Grace-land bør man overveje om man skal klædde sig på efter det for at ære mindet om Elvis....

Læs mere
 
Shopping


Shopping i Randers er enten den gamle bymidte, hvor en tur rundt i gågaderne er en oplevelse i sig selv, eller en tur i City området syd for byen med gratis parkering. Et kæmpe indkøbscenter, megastores.


Læs mere
 

Løbe- og gåture


Har du husket løbeskoene? Der er brug for dem, når du besøger BBBB i Randers, med de mange muligheder for at kombinere en løbetur med en udsigtspunkter over byen og Gudenåen. Eller en gåtur, hvis du har "glemt" løbeskoene.

Læs mere

Transport til og fra


Bybusser, ekspresbusser eller tursitbusser.
Fly eller tog
Færger til Norge og Sverige
TAXA

Læs mere

Oplev Jylland
Fårup Sommerland, Legoland, Den gamle by i Århus kan alle nåes fra Randers i bil på en dagsudflugt. Se andre muligheder med link, adresser og telefon numre

Læs mere
 
Mad og drikke


Uden mad og drikke, duer helten ikke.
I kan selv lave mad i vores gæstekøkken, men det er alligevel noget andet at komme ud og spise - enten på vandrehjemmet eller en af byens mange restauranter.

Læs mere

Klubber og foreninger
Hvad er der egentligt af foreninger i Randers?
Måske har I lyst til at knytte venskab med en klub i
Randers?
Måske vil I gerne låne deres træningsanlæg?

Læs mere
Til alle I, som vi linker til. Hvis I gerne vil linke til os, så send en mail til bb@bbbb.dk Det gælder også, hvis du synes vi mangler link til jeres hjemmeside.