Gæstekøkken og vaskeri

Gæstekøkkenet på 4 sal er til fri disposition for vores gæster og er åbent døgnet rundt. Gæstekøkkenet er i åben forbindelse med spisetuen.
Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier, som selv ønsker at stå for forplejningen under opholdet, og gæstekøkkenet kan derfor ikke anvendes af grupper.

På 2 sal er der ligeledes et køkken, men det er forbeholdt håndværkere og andre, som bor flere eller mange dage i træk på BBBB i Randers. Det kan i perioder ligeledes forekomme, at rummet er reserveret til grupper som ganske vist får fuld forplejning i cafeén, men bruger det til kaffe og mødelokale.

Der findes: Borde og stole, køleskab, komfurer med ovn og kaffemaskine, elkedel samt diverse gryder, potter og pander.
Service må man selv medbringe, eller man kan låne det mod depositum i receptionen.

Der er ingen myndighedsgodkendelser af køkkenet – det vil i sagens natur være meget svært at få alle til at overholde en såkaldt “Plan for Egenkontrol”. Derfor er det ikke tilladt at anvende køkkenet til tilberedning af mad til grupper. Vi kan ikke tage ansvaret for eller lægge ryg til kritik hvis eksempelvis der sker en salmonella forgiftning af en hel gruppe.

 

Vores vaskeri er aflåst, men kan anvendes efter aftale med receptionen.
I vaskeriet er der to vaskemaskiner og en tørretumbler. Der betales i receptionen. Der kan ligeledes købes vaskepulver i receptionen.

Der forefindes strygebræt, og strygejern kan lånes i receptionen.

En vask varer ca. 5 kvarterer, tørretumbleren ca. en time.

Vaskeriet er til afbenyttelse for alle vores gæster.