Fest. Arrangement. Sammenkomst.

Om U3z Restaurant

Den uformelle stil som præger et ophold på et vandrerhjem, eller Hostel som det hedder i udlandet, forsøger vi at genspejle i vores restaurant. Der er høj grad af selvbetjening på vandrerhjem Vores gæster planlægger og tilrettelægger selv deres ferier eller sportsophold. I restaurationen er al servering fra buffet både hvad angår mad og drikkevarer. Her er ingen tjenere i hverken liberi eller med afstemt tøj. Der er også store muligheder for at sætte sit eget præg på eksempelvis en konfirmation ved valg af farver på duge og servietter, ved selv at "sætte prikken over i et" med egen bordpynt, at vælge retter som passer til jeres gæster. Til en 60 års fødselsdag kan I selv købe og få sat en dyr rødvin på buffeten uden det vi skal tjene det dobbelte af vinens prsi, som det ellers er almindeligt i restaurationsbranchen. . 

Vandrerhjem er familien danmarks overnatningssted - vi vil være familien danmarks restauration. Campingpladser under DK-CAMP er danskernes foretrukne pladser hvad enden de kommer med Camper, telt eller vogn.

 

Maden

Vores menuer er dansk mad med et strejf af hvad man har kaldt det nyere franske køkken. Vi tilstræver, at så meget mad som muligt er frisklavet, så maden kommer dirkete fra køkkenet. Vi lægger vægt på at maden også til en fest er alsidig. At grøntsager og salat ikke blot er til pynt, men også til at spise. Det er vores opfattelse, at vil man gavne klimaet ved at spise mindre kød, så går det bedst hvis der er rigeligt tilbehør til maden. 

Vi portionsanretter ikke i særligt stort omfang, men lægger vægt på, at gæsterne kan få det, som de hver især finder er passende. Fade på tag selv bordet. 

Oversigt over vores menuforslag finder I her. ,
Priser: Ring +45 60116044 efter prislister eller skriv til BB@bbbb.dk for at høre nærmere om priser og muligheder.

Det er vores anbefaling, at du overlader det praktiske til vores erfarne køkkenpersonale og nyder at have tid til dine gæster.

Lokaler og opdækning

Vores lokaler er meget enkelt indrettet i neutrale farver, som danner en god baggrund for din fest. Lokalerne er meget lyse, som særlig ved fester i dagtimerne giver en ekstra dimension til festen - vi bliver alle i bedre humør af lys og solskin. Bordene dækkes tradiotionelt med stof duge og stof servietter, enkel opdækning med friske blomster og hvidt porcelain. Det uformeller understreges af mange indrammede plakater fra karnevallet i Aalborg, der bringer gode minder frem hos de fleste med tilknytning til Aalborg. 

 

A´la´carte

Vi har kun åbent for gæster med forudbestilling. Vi driver ikke en a´la´carte restauration for øjeblikket - men måske kommer det en dag.