+45 6011 6044

 


Mandag 10:00- 17:30
Tirsdag 10:00- 17:30
Onsdag 10:00- 17:30
Torsdag 10:00- 17:30
Fredag 10:00- 18:00
Lørdag 08:00- 16:00
Søndag 08:00- 14:00

 

 

 

 

 

 

 

 

bb@bbbb.dk

 

 

 

 

"Der var god service ved såvel ankomst/afrejse. Fortrinelig morgenbord."

Jens fra Danmark
8,33 ud af 10 på danhostel.dk


"Staff at reception was extremely helpful and took time to show me to my room. Also at breakfast: the lady was so nice and friendly! The environment is very peaceful and I slept very well. The breakfast itself was a delight, with the hot rolls. The room was very clean. The standard is certainly better compared to hotels in the city: I heard colleagues complain about noisy vicinities. And also a nice surprise, I was not the only senior! Well done!"

Annemie - 97 % på hihostels

Pladsen

Pladsen ligger i udkandten af Aalborg ned til Limfjorden og i sammenhæng med vandrerhjemmet og caféen.

I alt har campingpladsen plads til 250 enheder – alle med mulighed for el-tilslutning.
Pladsen er opdelt i to – en del for Naturister og en del for "tekstil" campister. Såvel naturist-delen som den øvrige del af campingpladsen er adskilt med afskærmning, og der er en servicebygning på hvert af de to områder. Beplantningen på pladsen gør, at der er gode læ-forhold, og at indsigt fra vejen ikke er muligt.
Til campingpladsen hører ligeledes en hytteø – på øen er der 30 hytter, som lejes ud på dagsbasis.
 
Campingpladsen har gode faciliteter, for alle som ønsker en ferie i rolige omgivelser, nær ved lystbådshavnen og med fri adgang til alle BBBB i Aalborg's mange faciliteter.


Længerevarende ophold 

Længerevarende ophold. Skal du arbejde eller bo i en kortere periode i hverdage udenfor højsæsonnen, så har vi en særlig pris.
Prisen beregnes per dag, fra du stiller camping vognen eller rejser teltet, til du rejser, men er langt lavere end dag til dag prisen. Du har ingen besvær med at melde til og fra, vi har ingen omkostninger til administration - det betyder lavere pris for dig. Ved længerevarende ophold er der mulighed for at betale strøm efter måler.